(Vår egen stamme av Johan Bojer kommer nok på 2017-lista, slik det ser ut nå.)

(Ja, er den ikke bra? :D)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Bra, men foreløpig ikke fantastisk. Men spennende å lese videre for å se hvordan det går. Jeg er kommet omtrent halvveis, folket bor fortsatt i jordhytter, og en del kulturkollisjoner vaker i vannskorpa. (Noen hadde de jo med seg på lasset fra Norge også).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har muligens spent forventningene dine for høyt? Flere år siden jeg leste den, så jeg husker ikke detaljene lenger er jeg redd - men jeg husker at jeg likte Bojers utvandringsroman enda bedre enn Toril Brekkes utvandrertrilogi. Og jeg likte jo Brekkes trilogi, så...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sannelig ble det ei 2016-bok likevel. Utover kvelden ble det umulig å legge den vekk, så langt på natt var den utlest. Og du har rett: Det er ei knakende god bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Næ... men så bra, da! Bojer er forfatteren sin, han. Jeg begynte nesten å tro at jeg jeg husket feil om Vor egen stamme, så det er godt å høre at han innfridde igjen. Godt nytt leseår, Marit!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn SReidun SvensliHarald K