Jeg har et spørsmål angående å legge inn flere utgaver av en bok. Hvis man er samler, eller rett og slett liker å lese enkelte bøker både på norsk og engelsk; hvordan legger man inn dette? Jeg har lest hele Stephen King's The Dark Tower-serie på engelsk. Nå har jeg også kjøpt den på norsk, men da jeg skal legge inn de norske utgavene får jeg beskjed om at jeg allerede har boken lagt inn, også kommer det opp et bilde av den engelske utgaven. Er det kun mulig å legge inn én utgave av en bok?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette går an ved å legge til fra listevisningen som ser slik ut: http://bokelskere.no/finn/?finn=The+Dark+Tower&hos=bokelskere.no.

Det går imidlertid ikke an om du klikker deg inn på bokas detaljside og bruker Legg til-knappen der inne...

Dette er forøvrig en av de mest subtile bugs jeg har lagd, og står på min liste over ting å fikse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar. Da skjønner jeg hvordan jeg skal få det til. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly Duck