Fantastisk start på Rolands utrolige reise. Terningkast 6 for historien.

Terningkast 2 for selve oversettelsen. Mye slurvefeil og en del direkte oversettelser av ord og uttrykk som gir liten mening på norsk. Tyder på svake kunnskaper av oversetteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Mannen min har kjøpt denne serien til meg, så i påvente av å ha alle bøkene, har jeg ikke startet å lese før nå nylig. Jeg har gledet meg masse, men vet fra andre King-bøker at det er av og til fantasien hans blir litt for spesiell for min smak. Dette gjorde at jeg slet veldig i starten av denne dobbel-boka. Klarte ikke helt å henge med, skjønte ikke alle metaforer og hadde litt problemer med å forestille meg verdnene slik King beskriver de og forteller om de. Men det tok seg så absolutt opp underveis, og i kveld starter jeg på del III :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste bøkene på engelsk - og så kaller de Stephen King for en underholdningsforfatter... Fantastiske bøker. Jeg har dem i hyllen min for å nyte om igjen i årenes løp, akkurat som jeg har gjort med The Stand.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en fantastisk start på serien, og jeg ser virkelig frem til å komme i gang med neste bok allerede i kveld. Boken har mange spenningstopper som driver deg videre gjennom boken, men desverre ble boken innimellom litt tørr etter min mening. Alikevel er jeg blitt fanget av Roland og hans reise til tårnet. Jeg la også merke til alle slurve/skrivefeilene av oversetteren og dette ble i lengden ganske irriterende og trekker ned karakteren litt. Men det er absolutt ikke noe som påvirker historien i den grad at den er uforståelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteThea