Jeg ønsker alle bokelskere en hjertelig god jul og et godt nyttår :). Er det noen som har et spesielt bok ønske under juletreet i år? Jeg selv ønsker meg Robert Harris nye bok. Ønsker dere alle sammen en god jul og masse gode bøker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg ønsket meg Kaninjegeren av Lars Kepler, og denne fikk jeg også. Jeg har gledet meg til denne boka lenge. Dette blir nok min neste bok, etter jeg har lest ferdig boka jeg leser nå. Kaninjegeren blir nok den første boka jeg leser neste år, og som følger meg ut i det nye året. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Uansett hva, bortsett fra de jeg har, av Neil Gaiman. Og det fikk jeg jammen meg også!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så rart det enn måtte høyrast ut, så håper eg faktisk på at et IKKJE får bøker til jul. Det har litt å gjere med at eg har så mange uleste frå før, og litt med at eg liker å plukke ut sjølv kva eg skal lese. Eg er litt sær, sånn sett.

Men erfaringsmessig så blir eg nok genuint glad for det dersom nokon likevel skulle finne på å gi meg ei bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det må bli Menn som ingen treng - Frode Gryttens siste novellesamling :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ønsker meg En Sjøens helt bind fem, Brennende Skip av Jon Michelet og Havboka av Morten A Strøksnes, men blir veldig glad hvis jeg får bøker jeg ikke har tenkt på eller hørt om.

God jul!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ønsker meg Dora Bruder av Patrick Modiano...den er oversatt til svensk og siden jeg har en søster som bor i Malmö tror jeg at jeg helt sikkert får den av henne,whaw!!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ønsker meg veldig 'To Søstre' av Åsne Seierstad. Og 'Arv og miljø' av Vigdis Hjorth. Ellers blir jeg alltid glad om jeg får bøker, nesten uansett hva det er. Jeg pleier alltid å få en bok av min far, og det aller beste med 1. juledag er å åpne den :-)
God jul og god lesning til dere alle :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og faktisk var jeg kjempeheldig og fikk begge to :-) Enda jeg hadde ikke sagt det til noen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeStig TMarit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina G