Jeg trenger å sette lesesirkelen på pause frem til på nyåret.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

For en nykommer på disse sidene, håper jeg at du - eventuelt andre - kommer tilbake med nye lesesirkler - og at det er mulig å melde seg på.

Jeg har lest litt i noen av trådene og det virker veldig inspirerende!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjell K har invitert til felleslesing av Peer Gynt og Markens grøde over nyttår. Kanskje det kan være noe for deg. Slike lesesirkler og felleslesinger er det bare å hive seg på, om du ønsker!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det høres spennende ut. Det blir i tilfelle gjenlesning, men det går vel greit?
Jeg satser på å henge meg på, for en eller begge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har gjort en god jobb, Gretemor! Ta deg en velfortjent pause, og velkommen tilbake.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle gode ønsker, gretemor. Ta den tiden du trenger.

Jeg har ikke kapasitet til å være så aktiv for tiden, men følger med fra sidelinjen. Dine gode innlegg og ledelsen av lesesirkelen er en berikelse for oss bokelskere. Ser frem til du er tilbake :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For min del passar det veldig bra. Kjekt med lesesirkel, men det gjer godt med ei pause innimellom.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det synes jeg du skal gjøre med den beste samvittighet! Selv om jeg ikke har vært så aktiv i lesesirkelen, har jeg bivånet fra sidelinjen - og sett at du administrerer nominasjoner, valg og leseperioder på en veldig ryddig og behagelig måte. Jeg har fått tilbake litt av lesesirkel-overskuddet, så de to siste bøkene har jeg slengt meg på, selv om jeg har ligget langt etter dere andre i lesingen. (Halvferdig med "The Bone People" pr. i dag.)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Håper inderlig du finner formen igjen med tid og stunder. Lesesirkelen (og Bokelskere) er ikke den samme uten deg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GHanne Kvernmo RyeGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erikTrineWenche VargasIngunn S