Hei,

God søndags kveld til alle bokelskere der ute.

Har dere en absolutt dannelsesroman der kunne anbefalt meg til å lese? Det finnes veldig mange der ute og jeg vil vite hvilke er verd å lese og hvorfor.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er alltid vanskelig å anbefale bøker når man ikke kjenner den som skal lese. Men jeg ser jo hvem du leser, og Dickens er blant dem, men ikke hans Store forventninger. Den regnes vel som en av de store klassiske og er ei fin bok.
Sjøl var jeg veldig begeistra for Hermann Hesse da jeg var yngre enn du er nå. Kanskje Demian kunne være ei bok å snuse på? Jeg leser den om igjen i disse dager, førti år etter, men er ikke like imponert.
Populærmusikk fra Vittula må vel også vurderes som dannelsesroman. Rå, frisk og mye morsommere enn de to andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tipsene, skal sette dem på listen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GroIngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette Augustin