Jeg hadde en diskusjon gående, om lesestof på en øde øy. Og for noen timer siden lå den øverst på listen. Nå er den ikke på listen lenger. Har sjekket side 2 osv. også. Og jeg har to andre diskusjoner som sto øverst i sta også og de står der fremdeles. Men denne ene er nå blitt borte. Den vises ikke inne på diskusjonssiden, eller under der det står "diskusjoner du er med i" på siden min. Men jeg fikk en stjerne på et innlegg i diskusjonen i stad, og hvis jeg går inn på motatte stjerner så finner jeg igjen diskusjonen. Han bare vises ikke under "diskusjoner." Er det noe galt på siden, eller er hele diskusjonen slettet av en grunn??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Diskusjonen er i hvertfall tilbake nå :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg fant feilen og har fikset den. (Det er nylig gjort endringer på funksjonen som styrer sorteringen)

Feilen var at om man svarte på et innlegg i en diskusjon og senere redigerte det, ble diskusjonen flyttet bak til det stedet den sto første gang dette var postet, og dette er da som regel langt bak i rekka.

Feilen er nå fikset, og diskusjoner står nå der de skal. Ingen diskusjoner er heller borte :-)

Veldig bra at du ga beskjed om dette. Når jeg endrer fuksjoner lager jeg samtidig automatiske tester for å kontrollere at alt går som planlagt, men av og til dukker det opp slike snodige ting som dette. Da er det supert å få beskjed!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet at jeg også har opplevd at en diskusjon jeg har deltatt i bare plutselig har forsvunnet fra listen min, selv om den burde vært der og var der dagen før. Husker ikke hvilken og når, men sånne rariteter kan plutselig forekomme, og det er jo veldig dumt! :-( Fint du meldte fra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly Duck