Den leste jeg i 2010. Det tok sin tid å bli ferdig me den og den er motløs lang, men det er verdt det:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg kjøpte den etter tips fra deg og en annen, det har bare tatt litt tid før jeg kom igang. Nå er jeg bare 50 sider inn i den, men den er lovende så langt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bedre sent enn aldri:) Nei da, det er ikke alltid jeg er flink til å lese bøker jeg får tipset om jeg heller, så vet hvordan det er. Det er ofte det kommer andre bøker i veien :) Kos deg og spent på din mening til slutt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal passe på å legge inn en kommentar når jeg kommer så langt. Det har fortsatt ikke skjedd så mye, bare tegn på at det kommer :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det går bra:) Boka kommer til å ta tid, men den er verdt all tiden. Man blir veldig godt kjent med karakterene og boka er full av undertoner. Kos deg:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidiAlice NordliJarmo LarsenGeir SundetEirik Røkkum