http://bokelskere.no/nytt/ har fått et noe endret oppsett og fått bedre plass i bredden.

Nå får man også opp en liste over bokelskere som akkurat nå leser en bok du har i din boksamling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ja, dette synes jeg ble fint! Morsomt å se når noen leser bøkene "mine". Men det ble litt langt ned til tallene, - det er særlig muligheten for raskt å se om noen skulle ha funnet på å gi meg en stjerne jeg savner. Vi kunne ikke få en liten melding om det ved siden av meldingene om kommentarer og e-poster? En liten gul stjerne øverst til høyre?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God idé med en liten stjerne oppe til høyre, dette kunne vi gjerne hatt.

Noen som har motforestillinger mot dette, tro?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så flott! Nå var jo stjernen på plass allerede! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss! Nå blir jo alle ønsker oppfylt. Kan jeg få et ønske oppfylt nå? sa han med ansiktet opplyst av barnslig, håpefull fryd

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det et sitat som jeg dessverre ikke kjenner, eller bare uttrykk for pur fryd?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan jeg ikke tenke meg! Disse sidene er for øvrig bare helt supre! Kanskje litt svulstig og klisjefylt, men kontakten med andre bokelskere har virkelig tilført livet mitt en ny dimensjon! Tusen takk! ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koselig det at vi nå kan se bokelskere som leser en bok som en selv har i samlinga si. Fint tiltak :) Men når det kommer til det nye oppsettet, så likte jeg bedre det gamle hvor alle tallene over komentarer, stjerner osv. sto på høyre side. Men forandringer fryder :) Vil ikke klage, du gjør jo så mange positive forandringer her inne så :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg stussa litt når jeg så det nye oppsettet, og trodde først det var noe galt. Men det ser bra ut. Kult med mer av alt. Jeg trodde først "Tall" borte, men fant dem på bunn, og det er greit nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland Skjeggerud