Det er sikkert en del her som enten har noen bøker de har blitt lei av, eller har noen dubletter, slike man får når man kjøper en "lot" med bøker fra en annonse, eller det går litt fort for seg på posesalg, og man tar med noen man allerede har...

Kunne det være en idé med en "bytteklubb" eller i alle fall en tråd for bytting av bøker? Enten at to personer bytter direkte, en bok mot en annen, eller at man for eksempel gir fra seg tre bøker og så får tre tilbake, men ikke nødvendigvis fra samme personer.

Vet at bookcrossing allerede eksisterer, men der er det jo så tilfeldig hva som dukker opp, eller om det dukker opp noe i det hele tatt... Her kunne man kanskje til og med hjelpe hverandre med å finne mer uvanlige titler? Eller finne noen i nærheten som er interessert i å bytte?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 8 svar.

finnes det slike bytteklubber? De hadde noe slikt på en kafe i Levanger før, men den skifta navn og eiere så da var det slutt på det

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og nå er det loppemarkedstid igjen... Skulle vært mulig å sende private meldinger fortsatt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette kunne jo passet nå til loppemarkedsesongen, at man hjalp hverandre med å holde utkikk etter spesielle titler. Det er nok bare et par stykker i nærheten av meg, men jeg kunne tilby meg å følge med der på andres vegne, og hadde blitt glad hvis noen hadde gjort det samme for meg andre steder.

Ergerlig at det ikke går an å sende private meldinger lenger!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å sende i posten kan fort bli dyrt, ja. Men verdt det dersom det er en mer sjelden bok man ønsker seg.

Ellers kan det jo være fint å finne noen i samme by (eller nabobyen) som kunne være interessert i å bytte?

Hvordan er det mulig å gjennomføre dette? Lage en liste over hvilke bøker man har å bytte, hvilke man vil bytte bort, og nevne om man helst ønsker å møtes, sende i posten, eller begge deler?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker ideen veldig godt siden jeg nettopp har ryddet i hylle og har noen bøker jeg gjerne vil bli kvitt. Det er jo også mulig å gjøre det mindre tilfeldig, men litt spenning i hverdagen ved å f.eks si at man har en klassisk krim noir bok (engelsk) og tre feel-good-kjærlighetshistorier; en fokusert på selvmord (nei, ikke den boken), en fokusert på en bokhandel og en med fokus på kaker. På den andre siden vil jo dette føre til en risiko om at du bytter til deg en bok du allerede har. (og det kan hende jeg bare alltid har hatt lyst til å gjøre en bookswap, men aldri har kunnet fordi det er så dyrt å sende ting i posten til det store utlandet og nå overførere dette behovet over på idéen din, som ikke er meningen).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kunne fort blitt med på noe sånt. Har hatt en sånn "byttehylle" her inne lenge, men akkurat nå er den litt slunken pga opprydning i heimen. Har også byttet en del bøker her inne tidligere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bytte med deg tidliger, og bytter gjerne med andre. Har for tiden 219 bøker i Til salgs/bytte hylla mi. 11 er tegneserier. Bytter 1 mot 1 eller 2-3 pocket mot en innb, vi blir enig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Levanger hadde vi en butikk hvor du kunne komme og lese en bok, og ta den med hjem,og enten sette den tilbake eller komme med enannen istede. Funka bra så lenge sjappa eksisterte

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal