Jeg har savnet lesesirkelen og er virkelig glad for en ny runde. Er fortsatt inne i en perioden uten all verdens kapasitet til lesing og debatt, men vil henge med så godt jeg kan. Har hatt så mye glede av disse felleslesingene våre.
Tusen takk for at du vil administrere oss, Gretemor! Jeg vet av erfaring at det kan være krevende; du har gjort en flott innsats.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har, som deg. hatt veldig mye glede av felleslesningene våre. Jeg takker for støtten og skal gjøre så godt jeg kan. Det jeg sliter mest med, er evnen til å konsentrere meg, hukommelsen og det å samle tankene, har ikke lest en bok siden begynnelsen av juni, savner det virkelig, og håper det endrer seg snart.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da håper jeg vi kan hjelpe hverandre. Ønsker deg alt godt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk det samme!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Geir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokattaNina GGro-Anita RoenGunillaHeidiCamillaRos-Mariknut erik