En av de beste bøker - ever! Gleder meg til å lese den igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

mange år sidan eg las boka, men følelsen sit ennå: Det var ein religiøs opplevelse :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle burde bli kjent med Owen. Han fikk meg til å gråte, le og ønske å ta ham på fanget og stryke ham over kinnet. Han har den effekten på mennesker. Ikke bare menneskene i boken, men også leserne.

En av mine absolutte favoritter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

ja dette er en roman man gjerne vender tilbake til. Jeg har selv vært igjennom den noen ganger, og er fremdeles fasinert av livet og skjebnen til Owen,den lille,hyggelige fyren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er pussig! Jeg leste boka for 20 år siden, og den lille fyren dukker fremdeles opp i hodet mitt, med ujevne mellomrom! Siste gang i forbindelse med at jeg nå leser "Frost" av Roy Jacobsen som også handler om en liten fyr med litt spesielle evner og en helt egen agenda!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med alle. All-time-high Irving. Selv folk som ikke liker å lese lange bøker, liker denne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn STine SundalKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingTorill RevheimHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenElisabeth SveeSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild SalpakkaEli HagelundEllen E. MartolBjørg L.AvaBård StøreLeseberta_23Berit RJan-Olav SelforsJulie StensethFride Lindseth