Hei!
Har ei bok som heter "tyskerungen" av Emilia Sommer i bokhylla hjemme. Aner ikke om den er bra eller ikke, da jeg enda ikke har fått tid til å lese den enda.
Men høres kanskje ut som det er en bok for deg.
Hvis jeg husker riktig er det en sann historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hei Marte vi har veldig lik smak, og det er en grunn for at du har den i bokhylla

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Synes hvertfall den høres utrolig bra ut. Har lest flere bøker som omhandler tyskere, tyskertøsene osv. Men aldri fra en tyskerunge selv. Så håper og tror den kan være interessant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei har du navnet på de bøkene om tyskere og tyskertøser?;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det veldig lenge siden jeg har lest om dette, så har ikke lagret bøkene på bokelskere. Men "tyskerjentene" er den eneste boken jeg husker tittelen på akkurat nå. Men den ser jeg du har lest. Ellers er det romaner som har omhandlet jødene som også har historie i seg (Saras nøkkel osv)
Men ser jeg har to bøker til stående i bokhylla som kanskje er interessante som jeg enda ikke har fått lest. Det er "de som falt" av Eirik Svein. Den handler om nordmenn som er drept i tysk krigstjeneste.
Og "den største forbrytelse" av Marte Michelet. Fikk denne i gave, og gleder meg til å lese den etterhvert.

Ellers er det jo "gutten i den stripete pyjamasen" eller hva dem heter. Ikke lest enda, men hørt den er bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei ja jeg gleder meg, fått mye bra tips nå. Gi en lyd om du kommer over noe bra

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikte