Tusen takk for anbefalingen av Ready Player One. Takket være deg kom jeg meg greit igjennom Science-Fiction-utfordringen med glans :-) Fremdeles ikke helt min greie, men underholdende og spennende så det holdt, så den var lett å lese. Det som trakk ned for min del ble de detaljerte utlegningene om forskjellige spill og filmer - og det at det stadig refereres til yndlingsspill, yndlingsfilmer og yndlingsserier - det fikk ta litt for stor plass, synes jeg. Men jeg gir den en solid firer for en spennende historie i et ikke helt urealistisk framtidsscenario :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så hyggelig med tilbakemelding, glad den falt sånn noenlunde i smak:) Jeg har nå fått krysset av 28 av 41 punkter, så det går stadig fremover her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det går fremover her også, jeg har krysset av 23 punkter. Men har slått sammen de to utfordringene, så totalt har jeg lest 30 bøker hittil, og krysset 34 punkter av 61. En del av punktene i de to utfordringene er like, eller nesten like, og da har jeg valgt at samme bok kan krysse av på begge listene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude OmaMartineTjommi