Morsomt at vi begge leser en bok av Mary Higgins Clark. Hun er ingen faovirtt, mne det er mange år siden jeg leste noe av henne så syntes det var på tude.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Samme her faktisk... var helt tilfeldig. Boks var helt ok, hverken mer eller mindre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble ferdig med Stille som i graven av Mary Higgins Clark tidligere i kveld og den var bra nok En kosekrim. Den beste jeg har lest av henne er Et skrik i natten. Den er uhyggelig. Ikke alle bøkene hennes er like uhyggelige, men noen. Hun er en guilty pleasure forfatter for meg. Ikke den beste, men hun skriver lettleste og noen ganger stemningsfulle bøker. Det trenger man en gang i blant:)

Det er Stephen King som er og blir min favorittforfatter uansett:) Men leser av andre forfattere og sjangere også for å utvide horisonten:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jeg ikke lest, men har omtrent samme forholdet til henne som forfatter, så blir en og annen bok innimellom. Stephen King tror jeg faktisk ikke jeg har lest så mye av. Elsket filmene i mine yngre dager, kanskje jeg skulle prøvd meg på bøkene og. Noe sier meg at de er ganske bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi har visst samme forhold til henne. Det er kosekrim som passer fint en gang i blant og stemningsfulle:)

Ja, gjerne prøv deg på Stephen Kings bøker. Siden du allerede har likt noen av filmatiseringene av bøkene hans, så tror jeg du vil komme til å like bøkene også. Håper du ikke har noe i mot tykke bøker, da. Så gjerne utforsk forfatterskapet hans. Du vil ikke bli skuffet:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal låne noen på biblioteket! ☺

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Husk at han er veldig undervurdert og ikke alt av han er knallbra, men det meste så håper du ikke gir ham opp etter første bok:) For han har mange godbiter på lur oppgjennom forfatterkarrieren:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvilke vil du anbefale? Jeg trenger snart nye på biblioteket, kan like godt prøve meg på han. Vet jeg har lest noen, men det er jo så lenge siden at jeg ikjenner husker hvilke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg anbefaler gjerne: Pet Sematary, Misery, Salem's Lot, The Dead Zone, IT, og The Gunslinger (første bok i The Dark Tower serien). Selv foretrekker jeg å lese bøkene hans på engelsk fordi synes han mister hans særegne fortellerstemme i oversettelsen, hvis du skjønner hva jeg mener. Vet ikke om du foretrekker å lese på engelsk eller norsk, men han er best på engelsk:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det kommer på det samme om de er på norsk eller engelsk. Da oppdaterer jeg lista mi på biblioteket. Tusen takk for tips! Kjenner jeg gleder meg ekstra til Pet sematary, husker jeg så filmen flere ganger, og jeg ble så redd!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen årsak:) Har sett filmen jeg også, men gled deg til boka, den er enda bedre. Det er min favoritt av ham. Spent på dine meninger om Kings bøker og god lesing:) Du har noe å glede deg til:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med Rufsetufsa i anbefalingene, Misery er en av mine absolutte favoritter. Men glem heller ikke Shining, Dolores Claiborne og Den Grønne Mil. God lesning :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

The Shining likte jeg ikke spesielt godt, men elsker filmen:) Dolores Clairborne har jeg ikke lest og heller ikke Den grønne mil, men har sett filmene. Skal få med meg bøkene for de har jeg lenge hatt lyst til å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

RandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiA