Vi gir alle bokelskere sommerrabatt. Oppgi rabattkoden "bokelskere" ved utsjekk, og rabatten trekkes av i kassen. Velg blant 20.000 bøker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg lar bevisst være å bruke penger hos dere nå, nettopp fordi dere finner det for godt å reklamere for dere selv via en nettside myntet på bokelskere som ønsker å spre sin leseglede med likesinnede. Dette er ikke en plass vi oppsøker for å få tilbud om kjøp trødd ned over hodene våre. Dette er Lesernes fristed. La oss få ha denne websidene i fred.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for innspill. Det vil vi respektere. I stedet kjøper vi nå en annonsepakke som skaffer bokelskere.no inntekter til fortsatt drift. Dessuten tjener det bokelskere at annonsen på høyre side blir mer relevant for dem som er på jakt etter godt lesestoff.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fortell hvor pengene går.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

De mest marginaliserte gruppene i Norge blir fortsatt ikke hørt. Flyktninger blir hørt. Det er ikke min sak å støtte dem, ettersom regjeringen gir dem mer penger enn min uføretrygdede mor. Hvis det går nøyaktig kr 0,- av innbetalinger til den saken, er det uheldig at det står litt for mye rart under "om" på siden deres. Sorry, men slik ser jeg det fra min vinkel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Hilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane