I dag har jeg lagt ut en funksjon for å varsle om upassende innlegg. Nederst til høyre under innlegg, lister og sitater finner du nå valget "varsle", og med dette kan du markere at du finner en tekst upassende.

Innlegg som markeres som upassende vil forsvinne ut av syne når mange nok har markert det. Dette vil skje automatisk etter et sett regler.

  • Bokelskere kan ikke varsle om en post før de har vært medlemmer én uke eller mer.

  • Man kan kun varsle ti poster i døgnet.

  • Man blir tatt mer seriøst om man selv har flere motatt flere stjerner enn varsler.

  • Man blir tatt mer seriøst om man følges av et visst antall personer.

  • Man blir tatt mer seriøst når ens konto har en viss alder.

  • Varsling om innlegg blir målt opp mot en karmaverdi hos posteren og karmaverdien til dem som har gitt en stjerne til en post.

  • Om en ny bokelskerkonto poster et upassende innlegg vil det kunne skjules øyeblikkelig av et varsel fra en bokelsker som tillegges nok vekt.

  • Et innlegg fra en bokelsker med høy karmaverdi vil ikke kunne skjules av bokelskere med nyopprettet konto.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Glimrende funksjon. Den har jeg savnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Får man beskjed selv hvis et innlegg man har skrevet blir varslet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg går ut fra at innlegg som er personlig krenkende og/eller på kant med loven blir behandlet på en noe mer direkt måte?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg går ut fra at innlegg som er personlig krenkende og/eller på kant med loven blir behandlet på en noe mer direkt måte?

Dette må vi vurdere fortløpende. Det går an å slette brukerkontoer, men det går også raskt å åpne en ny en.

Vi vurderer det slik at raskt redusert synlighet av innlegg som oppleves som upassende av andre er det mest formålstjenlige virkemiddelet vårt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim