I dag har vi lagt ut kjøpeknapper på bøkers detaljside.

Disse lar deg enkelt finne en bok hos norges største nettbokhandel bokkilden.no. Bokkilden har et enormt utvalg av bøker, tilbyr gratis porto for kjøp på over kr 249,-.

Bokelskere.no mottar provisjon hvis noen bruker kjøpeknappene våre til å handle med, men du betaler selvfølgelig samme lave pris hos dem som om du går dit direkte.

Vi håper dette kan ha en nytteverdi for både bokelskere og bokelskere.no!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Kjøper det meste på eBay, men bestilte meg nettopp en reiseguide med kjøpeknappen. Har kjøpt fra bokkilden før, men har mer gått over til Bokklubben nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du bør tenke gjennom om dette nettstedet skal være børs eller katedral.

Bokbransjen er gjennomgående korrupt, noen oaser frie fra det evige gnålet om å kjøpe trenger vi.

Vær så snill ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En uskyldig knapp er vel ikke mer gnål enn de andre reklamene her på siden, og de aller fleste nettsteder har reklame for å dekke utgiftene. Jeg synes det er helt ok...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Problemet er at dersom Bokelskere blir et torg for kjøp av bøker, dukker falske anmeldere opp. De skryter da dårlige bøker opp i skyene bare for å selge.

Verden er full av reklame. Vi mangler ikke "uskyldige knapper", de finnes over alt. Det vi mangler er reklamefrie soner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det lille som er av reklame på Bokelskere, pluss denne lille knappen som ingen er tvunget til å bruke, er ingenting i forhold til det som er vanlig på nettsider. Jeg synes vi må tåle såpass, og ikke se for oss verstefallsscenarioer med en gang.

Jeg er så lei av at en del folk (nå snakker jeg generelt, ikke til deg) forventer at alt skal være gratis, men ikke tåler at andre metoder blir brukt for å tjene penger. TV-lisens er galt, og reklamepauser er galt (Jeg kjenner folk som klager under HVER reklamepause på TV3. Stakkar!). På Facebook er det et titalls grupper laget av folk som er livredde for å måtte betale for å vise fyllabilder av seg selv. Og jeg vet at det hadde blitt sure miner hvis vi måtte betale for å være medlem på Bokelskere. Det er ikke gratis å drive et nettsted, det tar mye tid, og her på Bokelskere får vi jo nesten alt vi peker på. Så jeg ser ikke problemet. Dukker det opp falske anmeldere på grunn av denne knappen, så finnes det sikkert en løsning på det også.

Det var dagens utblåsning... :P

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har bestilt mange bøker på nett de siste årene, og er faktisk særdeles misfornøyd med bokkilden.no. De har lang leveringstid, men det verste er at kundestøtten på epost er utrolig dårlig. De gangene jeg har tatt kontakt på epost har det tatt mange dager før de har besvart min henvendelse.

Jeg har mye bedre erfaring med haugenbok.no. Upåklagelig service og kort leveringstid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Helt enig med deg her. Hadde det ikke vært for bonuskronene jeg opparbeider på Bokkilden gjennom å skrive bokanmeldelser der, så hadde jeg neppe brukt dem.

Har flere ganger ventet i en liten evighet på bøker derfra. Bestilte 3 stykker den 17. april. 2 kom enkeltvis 5-7 dager etterpå, og den siste har jeg ennå ikke sett snurten av. Skal man kontakte kundeservicen deres bør man også ha en god dose tålmodighet innabords. Jeg har hatt spørsmål flere ganger, og har hver gang ventet i dagesvis før jeg har fått svar. Irriterende.

Til sammenligning bestilte jeg et lass med bøker fra Haugenbok på kvelden den 27., og fikk hentelapp fra Posten på mail og mobil i går, den 29. Raskere kan det vel nesten ikke gå, og der er både servicen og leveringstiden upåklagelig som du sier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ