En flott debutroman om en hippiekult i California i slutten av 1960-årene, løselig basert på Charles Manson-familien. Vi får beretningen fortalt gjennom tilbakeblikkene til den ene av jentene, Evie Boyd, som tilbrakte mye tid sammen med kulten. Hun er nå middelaldrende, og en spesiell episode får henne til å fortelle historien. Romanen handler i stor grad også om det å være ung og usikker og ha et ønske om å bli sett, og utslagene det kan gi seg.

Cline har skrevet en besnærende roman og språket er godt – hun har en skarp og elegant penn. Dett er en forfatter jeg håper å høre mer fra etter hvert.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En utrolig godt skrevet debut-roman. Det er bare å glede seg til utviklingen av forfatterskapet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne