Hei Ingar. Jeg har faktisk sett No. 1 Detective Agency som serie på nrk1 for noen år siden. Visste ikke det var en bok. Norman Rush, er han Botswansk? Finner bare en amerikansk forfatter med det navnet. Bessie Head så jeg på, men så kom jeg over Unity Dow og det virket som veldig spennende litteratur. Tusen takk for forslag, vi skal absolutt se på det :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Norman Rush er amerikansk, men har bodd i Botswana noen år og skrevet et par bøker minst derfra ("Mating" bør dere, etter mitt syn, styre unna, dårlige greier...).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi leser fra de som er født i Botswana, så desverre er han da ikke der. Kanskje når vi kjem til USA. Da blir det nok vanskelig å velge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bessie Head er født i Sør-Afrika, så da tror jeg dere får holde på Unity Dow. Kanskje jeg også vil prøve henne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen