Trodde virkelig Gone Girl kom til å gjøre seg bra som film av en eller annen grunn. For meg var boka helt grei, men enig i at den ikke er så fantastisk som mange skulle ha det til. For mye tvister blir veldig forutsigbart det og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg liker tvister og overraskelser, men hverken i boka eller filmen var det ingenting som hverken overrasket eller sjokkerte, og det blir et savn i en slik sjanger. Så dermed blir boka og filmen veldig oppskrytt for min del. Man forventer noe mer. Originalfaktoren var heller ikke der. Mange påsto at boka var så original, bla, bla, bla, men det synes ikke jeg. Og nå er det synd at mange kopierer Flynns måte å bygge opp thrillere som Piken på toget av Paula Hawkins. Jeg liker psykologiske thrillere, men savner å bli lurt og sjokkert. Det er lenge siden sist og ikke alle bøker fortjener all den oppmerksomheten de får:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenKirsten LundBeathe SolbergRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundIngunn SLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristoffer