Jeg skrev faktisk Patricia, men sjekket ikke autokorrekturen. Var ikke så begeistret for den boka du leser nå, jeg heller. Ripleybøkene er bedre. Du har vel sett filmene, som ikke gjør skam på bøkene. Etter min mening.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Heilt i orden, ingen skade skjedd:) Jeg skrev at jeg har lest ut Billet til helvete og at jeg ble skuffet over den og husk at det er min første bok av henne og at jeg ikke har lest noe av henne før nå, men som sagt gir jeg ikke opp en forfatter før jeg har lest minst to eller tre bøker av forfatteren. Har sett filmen, men er ingen Affleck eller Damon fan, og som kjent er jo bøker oftest bedre enn filmatiseringer:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Jarmo LarsenKirsten LundBeathe SolbergRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundIngunn SLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristoffer