Jeg har slått sammen de 2 listene, så jeg skal gjennom 64 bøker. Har så langt lest 11 bøker og holder på med den 12. 'en bok som er minst 100 år eldre enn deg' - Cornelius Tacitus: Agricola og Germania og skal lese flere fra lista mi i slutten av Mai, først og fremst Kongepudler - 'en satirisk bok' og Påskekrim 2011- 'Read a book with a cover you didn't like' og etter det skal jeg lese meg gjennom de engelske Roald Dahl bøkene mine, hvorav 6 er med på leseutfordringen (Boy og Going Solo for 'selbiografi', Danny the champion of the world for 'Re-read a children/teenage book you used to love', The BFG for 'en bok som blir til film dette året', Songs And Verse for 'en diktsamling' og tilslutt Revolting Rhymes for 'en bok basert på et eventyr' (Roald Dahls versjon av 6 eventyr: Askepott, Jack og bønnestengelen, Snøhvit, Gullhår og de 3 bjørnene, Rødhette og ulven & De tre små griser)).

Skal komme meg gjennom alle 7 Harry Potter bøkene i år, og ihvertfall 2 av dem passe inn på et punkt. 'En bok hvor hovedpersonen har samme yrke som deg' må jeg finne en som jobber i bokhandel (er nå trygdet men jobbet tidligere i en bruktbokhandel), 'en bok anbefalt av et familiemedlem' blir vanskeligere da jeg for tiden kun har en bror som jeg ikke har kontakt med, og så sist for 8 år siden, men jeg kan ta en av bøkene faren min leste. Har lest en del av de samme bøkene som han leste (Hotell New Hampshire og Explorer bøker som Karl Eskelund og lignenede).

Tenkte igår på 'bøker som er oversatt til engelsk', har en på hver liste og det blir nok 2 bøker av Georges Duby siden de er oversatt fra fransk. Har 2 bøker av Margaret Thatcher for 'en bok på mer enn 600 sider' og 'en politisk memoar'. La nylig til Det var DDR forteljingar om eit nedlagt land som jeg lånte for en stund siden på biblioteket til punktet en bok om 'en kultur du er ukjent med'. Prøver for det meste å lese bøker jeg allerede har.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Høres ut som du har en god plan :) Jeg tenkte også å lese Roald Dahl sin Boy for selvbiografi punktet, lenge siden jeg har lest noe av han så det blir bra. Harry Potter burde jeg også ta et gjensyn med en gang, serien er jo fantastisk! Jeg prøver også å få krysser av flest mulig av punktene med å lese bøker jeg allerede har, da bunken min med uleste bøker tenderer å bare vokse. Men ser at det ikke går for alle kategoriene. Men litt minsking i skal-lese-bunken er uansett flott.

Kos deg med lesingen, og lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma