Hei, ja henger med:-) har krysset av 15 punkter så langt og ser at det skal gå bra i forhold til å komme i mål. Noen av punktene er jeg litt usikker på, som for eksempel en bok som er basert på et eventyr, men skal vel komme på noe der også. Hvis noen har noen tips så kom gjerne med det. Akkurat nå leser jeg Brødrene Karamasov som jeg ikke kan krysse av på noe punkt på lista, men etter den skal jeg lese Noen kjenner mitt navn som er den første boka jeg så i en bokhandel. Det sto en hel hylle av de utenfor butikken med spesialpris for Arkvenner så den var helt selvfølgelig å kjøpe til det punktet. Lykke til videre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Åhh, bare å glede deg til Noen kjenner mitt navn. Er noen år siden jeg leste den, men husker at jeg likte den veldig godt da iallefall! Definitivt en pageturner med en god historie:) For eventyr kategorien gikk jeg for en kort og lettlest bok som var ferdiglest på ikke mange timene, det var The Sleeper and the Spindle av Neil Gaiman. En grafisk roman med flotte illustrasjoner, og en ny tvist på Snøhvit/Tornerose. Ellers har han også skrevet en historie om Hansel and Gretel, som jeg ser har fått gode kritikker på Good Reads. Kanskje en av de kunne vært noe? Lykke til videre til deg og!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tips, det skal jeg sjekke ut:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan du ikke krysse Brødrene Karamasov av på bok på over 600 sider, f.eks? Er ikke den en veldig stor bok?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo, det er det, men det punktet har jeg krysset av allerede:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude OmaMartineTjommi