Dette er en bok det er vanskelig å legge fra seg. Spenning, romantikk og historiske fakta i en og samme historie, gjør meg til en glad leser ihvertfall. Jeg tenker på Tom murmester hver gang jeg er ute og reiser, og besøker gamle, flotte katedraler.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 19 svar.

Ken Follett på Ritz: også litt om Stormenes tid. http://natalienormann.blogspot.com/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av mine absolutte favoritter. Skal snart lese den på nytt før jeg tar fatt på oppfølgeren "I all evighet".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Syns det høres risikabelt ut å lese oppfølgeren til en suksess, - i hvert fall fra en så ujevn forfatter som Ken Follett. Tror ikke jeg tar sjansen, men lar Stormens tid stå som en god opplevelse... :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig. I all evighet ble en nedtur for meg. Det er sjelden en suksess kan gjentas med stort hell.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns alle 3 bøkene er veldig bra, har store planer om å lese dem igjen om ikke alt for lenge. Stormenes tid leste jeg for mange år siden, og følte vel at jeg mistet litt i handlingen i "I all evighet" fordi en del av handlingen og personene i ST var glemt. Personlig syns jeg der er andre bøker av forfatteren som kommer dårligere ut. Lykke til om du prøver deg på de over 900 sidene for de er bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes du skal ta sjansen. "I all evighet" er nok ikke like god som "Stormenes tid", men bra nok i massevis til å gi en god leseropplevelse likevel synes nå jeg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg slukte Stormenes tid, og har anbefalt den til flere venner og familie. Tom murmester og hans familie dukker opp jevnlig i tankene når jeg er på reise i både England og Frankrike. Har også lest I all evighet, selv om jeg var litt skeptisk - oppfølgere har en lei tendens til å falle gjennom. Men, jeg synes absolutt boka holder mål. Det er god driv i fortellingen, Follett skaper levende karakterer og miljøskildringen er fortsatt god.

En liten svakhet er at jeg synes han burde avsluttet noe før, dette er en giga murstein. Han begynner å gå litt i ring i siste sekvensen i boka, men fordi han skriver godt, så går det. Ville absolutt anbefalt deg å prøve, siden du likte Stormenes tid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Stormenes Tid skal visst komme på tv2 om ikke så veldig lenge :) Det står i værtfall det utenpå de nye utgavene av pocket-bøkene, der hovedrolleinnehaverne er avbildet på forsiden :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

For den som ikke fikk med seg serien i jula, så er Stormenes tid å få kjøpt på Platekompaniet, både på DVD og Blu-ray. Jeg vil varmt anbefale filmen. De har faktisk greid å gjenskape mye av stemningen i bøkene, og funnet gode typer i rollene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var på nettsidene til Platekompaniet - fant ikke denne. Noen som kan hjelpe - bruker jeg galt søkeord - Ken Follet - Stormenens tid? En av mine absolutte favoritter, og selv om jeg vanligvis er skeptisk til film etter en så god bok frister det å se denne. Så på linken lenger opp i denne tråden, og det ser unektelig spennende ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruk "Pillars of the earth" (den engelske tittelen) som søkeord, da får du dem opp. Filmene har norske undertekstekster.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk - da e filmen bestilt. Det blir en maraton, var på godt over 7 timer:-)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er den:) http://www.platekompaniet.no/Sok.aspx?frmquery=pillars+of+the+earth&searchOpt=ALT

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er mange år siden jeg leste Stormenes tid, men husker jeg hadde samme opplevelse du beskriver. Jeg håpte boka aldri tok slutt;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som du sier; måtte den aldri ta slutt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk "I all evighet" til jul :) Har lest Stormenes tid for noen år siden, og gleder meg skikkelig til begynne med oppfølgeren :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken