Jeg vet ikke om dette er luftet her allerede, men hva om man kunne rangere sine favorittbøker, eller i det minste inndele dem etter eget ønske? Den boken som står mitt hjerte nærmest er den første jeg la til i min boksamling, naturlig nok, og derfor ligger den skjult og gjemt helt på bunnen. Hmpf! Man kan selvsagt gå innpå favorittbøkene og sortere dem derifra, men det er jo bare midlertidig og kommer ikke frem på profilen. Eller er det kanskje mulig, bare jeg som gjør noe galt? Takk for svar!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Godt poeng.

Standard sortering av bøker i boksamlinger er dato de ble lagt inn. Dermed forsvinner altså den første boka lengst bak.

Dette er kanskje litt bakvendt, i alle fall i noen kontekster. (Men ikke i alle).

Jeg har nå endret denne sorteringen til å ta hensyn til sist endring av boka. Endring av lesetilstand eller favorittsetting vil kvalifisere som endring.

Ny standardsortering er nå altså at den boka som sist ble fiklet med dukker opp først. Hvis du vil ha den første boka du la til som favoritt til å dukke opp først - fjern den som favoritt og legg til igjen, eller skift lesetilstand en gang på boka.

Jeg skjønner at dette ikke var helt det du var ute etter, men det er forhåpentligvis en forbedring av sorteringa, og gir deg i alle fall muligheten til å påvirke rekkefølgen på bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ