Jeg har den oppdaget af det er noen steder hvor en kan ta med seg bøker, og gi tilbake dersom man har noen til overs . Jeg har sett det er noen kafeer, og venterom for diverse helsehjelp, som har en kasse med gratis bøker. Jeg har hatt gleden av det, og tok med meg noen bøker tilbake som jeg har lest og ikke får gitt bort, solgt. Noen som vet om flere slike steder? I Oslo? Det er utrolig bra, da flere "kan få leseglede, så bøkene ikke støver bort". Samtidig som en får ryddet i bokhyllen og få plass til nye bokskattet.

God helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

La Baguette på Oslo S er en offisiell Bookcrossing-sone, hvis det teller. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En god ordning. Det eneste eksemplet på dette jeg vet om fra min hjemby, er universitetsbiblioteket. Når bøker av en eller annen grunn utgår fra bibliotekets samling, blir disse plassert på en hylle i gangen utenfor biblioteket, og derfra er det bare for folk å forsyne seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De har det samme på Sarpsborg bibliotek, har funnet flere bøker der og titter gjennom hylla fra tid til annen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei ja, det hadde vært noe. Det å ha muligheten til å legge fra seg noen bøker ta med seg hadde vært topp. Men har som sagt bare kommet over et par.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet ikke om noen selv, men liker veldig godt idéen Synes absolutt det kunne vært flere slike omkring..om noen vet om i Ålesund så er det lov å legge igjen et lite hint her.. har en bokhylle med bøker som ønsker seg nye eiere men synes det er vanskelig å få solgt de...bøker er liksom ikke verdt noe lenger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er litt det jeg tenker også, selvom jeg føler salget går bedre. Før var det skjelden folk som hadde med seg bok på kollektiv, mens nå ser jeg flere som sitter med bøker. Ja jeg har hatt ute flere annonser solgt 5 bøker. Så jeg har lagt de på venterom. Har jo ikke plass til alt, så kan jeg heller ha "god samvittighet om jeg tar noen". Genialt med sånn versegod, legg gjerne igjen om du har noen til overs"".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein