Er det bare mine anbefalinger det er noe i veien med, eller opplever dere også at anbefalinger mangler? Under "Basert på siste bøker" ligger ingenting. De andre to kategoriene ser ikke ut til å ha blitt oppdatert på lenge, til tross for at jeg har registrert flere bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Telleverket hos meg er helt på bærtur - når jeg tester funksjonen nå (menyvalg "basert på siste bøker"), får jeg treff fordelt på tre sider. På første side ligger det åtte bøker, nummerert fra 1 til 8. På side to vises det tre bøker, nummerert fra 11 til 13. Og på side tre ligger det to bøker, nummerert fra 21 til 22.

Underholdende feil - men ellers bruker jeg aldri den funksjonen så det plager meg ikke om det ikke rettes. Årsaken til at jeg ikke bruker funksjonen, er vel at jeg aldri mangler lesestoff.... Jeg har massesvis av bøker på vent, og dessuten finner jeg stadig nye bøker jeg får lyst til å lese gjennom bokanmeldelser i avisene, tv-programmer, bokhandel-besøk, bokomtaler her inne, samtaler med familie, venner, kolleger.... Den summen av inspirasjonskilder gir meg rett og slett mye mer målrettede boktips enn "bokanbefalingsfunksjonen" på bokelskere.no. Men du har altså helt rett i at det er noe rusk i maskineriet bak den fanen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Responsen hittil tyder på at dette er en funksjon vi godt kunne vært foruten. Da den ble lansert, var jeg av og til innom og sjekket hva som ble anbefalt "bare for meg" og ble ofte både forbauset og lattermild. De siste åra har jeg ikke oppsøkt disse "anbefalingene".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hos meg fungerer det reint teknisk, men i praksis er denne funksjonen meiningslaus. Dei bøkene som blir anbefalt på denne måten er stort sett uinteressante for meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hos meg er det også noe rart. Det ligger ingenting under noen av kategoriene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja ... "basert på siste bøker" er opplagt oppdatert for mitt vedkomande, men får som Ina ikkje opp 10 bøker pr sidevisning, heller eit tilfeldig antal mellom 1 og 9. Dei to andre kategoriane har eg ingen formeining om korvidt dei er oppdatert eller ikkje. For min del er denne funksjonen så meiningslaus at eg aldri nyttar den, eg kika på den no for første gang på eit par år sidan spørsmålet kom opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes det er ganske interessant å se hva som kommer opp. Ofte er det en del mindre kjente bøker. Den skal jo være basert på statistikk, basert på hva som likes av folk som setter pris på de samme bøkene som meg... Er det noen som har noen nytte av denne funksjonen?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg burde kanskje føye til at hovudgrunnen til at eg ikkje tykkjer denne funksjonen er interessant er at eg har ei målsetjing om å lese variert. Ein funksjon som gjev meg anbefalingar basert på kva eg har lest før vil såleis motvirke denne målsetjinga. Men eg ser jo absolutt poenget med at ein kan bli merksam på bøker ein ikkje visste om frå før.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hos meg er det også noe rart. Under siste bøker står på side en, 1-10 bøker øverst på siden, men det er bare 5 bøker på siden, neste side står 11- 20 øverst men bare 5 bøker er nevnt, altså 10 bøker som mangler og slik fortsetter det. MERKELIG. Kanskje spørre admin om det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det at det vises færre enn 10 har sikkert noe å gjøre med malen; det ser kanskje bedre ut å vise fem eller seks, og så er ikke overskriften blitt oppdatert

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror ikke det. Siden det står at det skal være 29 bøker og bare ca halvparten av dem vises.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

NorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenKirsten LundAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudEgil StangelandBirgitte Veland Larsen