Hunter Morgan er en fatastisk forfatter!! Jeg er ganske sikker på at jeg har lest en eller flere andre bøker i serien hennes, men for å være ærlig, så aner jeg ikke hvilken.. Boken Fryktes ansikt begynte jeg egentlig på forleden dag når jeg bare trengte noe å lese på. men kom ikke til lengre en 4setning før jeg la den fra meg. jeg har sett lenge på den og tenkt at NÅ må jeg lese den, men jeg kommer jo aldri så langt. helt til i dag.. jeg har vært syk denne uken og det har vært minimalt å gjøre på. så det har blitt en del lesing. Jeg begynte i dag tidlig med å lese, og jeg må si at jeg ble lettere hektet. boken er på over 400 sider, og jeg har under halvparten igjen, så blir nok ferdig i dag. Boken er jo fra en serie, men jeg har det med å lese bøker i tilfeldig rekkefølge. Det samme gjelder filmer. Det handler om en politikvinne og hvordan hun takler å håndtere privatliv, jobb og rampelyset. Året før hadde hun vært med å løse en stor sak med en seriemorder, og var derfor mye i media. ikke at hun var så begeistret for mediaoppmerksomheten da. I den lille byen Stephen Kill skjer det bare et år etter seriemordene, en bortføring. en gutt på 19år blir bortført og drept. Men han er ikke den eneste. Jakten på en morder blir intens, i å med at det kan være hvem som helst- mann eller kvinne. man får også gå mer inn på forskjellige karakterer. Politikvinnen Delilah som overraskende får sin niese på 14år på besøk og som samtidig skal prøve å holde sitt kjærlighetsliv hemmelig, En Psykolog som har en affære og andre seriøse problemer, en nonne som ikke virker som en nonne, en annen nonne som overdriver nonnestatusen..osv. Den ene nonnen Søster Julie har åpnet et senter for gravide tenåringer, Marie's Place, hvor mye av handlingen også foregår. siden jeg ikke er helt ferdig, kan jeg ikke uttale meg så mye mer, annet enn at denne boken er VERDT å lese! kommer vel oppdatering når den er ferdig lest!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg ble ferdig med boken i går, og den var fantastisk! siden jeg fremdeles er syk og ikke kan forlate huset, så skulle jeg ønske at vi hadde flere bøker av Hunter Morgan, og jeg tviler ikke på at vi har en og annen bok, men isåfall ligger de godt gjemt på loftet eller i boden. Slutten var vel på en måte overraskende, men jeg hadde mine bange anelser fra begynnelsen. Hvem som morderen er kommer på en måte som et sjokk, men alikevel, det var forventet. Og en av avsløringene som kommer ut mot slutten er noe som virkelig overrasket meg! Fantastisk bok! For min del lettlest i tilegg:) Må si at jeg ikke er helt ferdig med boken mentalt, for jeg sitter fremdeles fast i Stephen Kill, og lurer på hvordan det går, om det kommer oppfølger..osv.. LES DEN!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Torill RevheimPiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminJohn LarsenTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  Skage