Hørest ut som ein god kur! Ravatn har eg berre lese litt av i Dag og tid. Kanskje eg må ha meg den siste boka? Her er sofaen brukt til forkjølingssjukepleie i snart ei veke no. Kjedeleg, men med god til til boklesing og fjasing på nettet. Takk for skiftet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Både fjasing og Ravatn hjelper. Kan absolutt anbefale sistnemnde. Den eg les no er ei "artikkelsamling" med ein serie som har stått i Dag og tid tidlegare. Eg skriv hermeteikn rundt, for eg veit ikkje om artikkel er eit dekkande ord for det Ravatn leverer her. I alle fall er det stor humor, og sjølv om eg har lese mange av dei tidlegare i avisa, kosar eg meg godt med dei. Takk for skiftet til deg og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagenqweeksilber