Samme her! Er snart halvvegs og holder igjen for å nyte boka lengst mulig :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er snart ferdig! Det var et punkt i midten et sted hvor jeg bare var irritert på hovedpersonen, men det kom jeg over. jeg synes Wade er alt for "kul-sarkastisk-smartass-type" til å ha så lite sosiale erfaringer og så få venner. men så tenker jeg at det er kanskje nettopp derfor han er sånn. Det er tross alt historien fortalt av ham, vi vet ikke om han er en helt pålitelig forteller, og han har sannsynligvis lært det han kan om kommunikasjon og å omgås andre ved observasjon og gjennom 80-talls referansene sine. Så jeg skjønner hvorfor han er sånn. Samtidig så er han bare litt for kul til å være så utenfor sosialt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå gikk det et lys opp for meg: Wade minner om Ferris Bueller fra Skulk med stil! Makan til irriterende hovedperson!... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nevnes ikke han og filmen i boka?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jo, og det var en av de få referansene jeg faktisk tok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTine VictoriaNinaCathrine PedersenPer LundHeidiGeir SundetEmil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria Jonassen