Tidligere denne uka har jeg lest Familieforbannelsen av Gareth P. Jones, og Linda - som i Lindadrapet av Leif GW Persson.

Nå leser jeg Dere finner meg aldri av Robert Wilson og The Haunting of Sunshine Girl av Paige McKenzie. Paige McKenzie har sin egen spøkelsesserie på YouTube. Bare søk på boktittelen så finner man det. Boka er litt basert på serien, men mange av hendelsene er ikke med fra serien og noen av karakterene er ikke med i boka.

Hvis jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne med Everest av Odd Harald Hauge. Den har jeg store forventniger til, så håper det ikke ødelegger alt:)

Selv ser jeg mørkt på lysere årstid. Ser at dagene er lysere mye lengre nå enn før og det er jeg ikke fan av. Jeg er sikkert den eneste som liker mørketiden. Synes det er mer avslappende enn alle de lange og lyse dagene som aldri tar slutt.

God bedring:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takk, det kommer seg sakte men sikkert :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt å høre:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliellinoronilleKirsten LundHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdHarald KTorill RevheimVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterBeathe SolbergJarmo LarsenRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen NLeseberta_23Mads Leonard HolvikVannflaske