Det kan dei! Det mest negative eg kan seie om Nesbø, er at bøkene hans er vanskelege å leggje frå seg, noko som kan føre til at ein lar vere å fyre i omnen eller å gå den obligatoriske turen. Dermed kan ein lett få både stiv nakke og vårforkjøling å hanskast med. I dag er det ullsokkar, nasespray, appelsinar og lang tur på stranda som gjeld. I tillegg til små dosar Agnes Ravatn mellom slaga. Håper Åsa Larsson smakar!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hørest ut som ein god kur! Ravatn har eg berre lese litt av i Dag og tid. Kanskje eg må ha meg den siste boka? Her er sofaen brukt til forkjølingssjukepleie i snart ei veke no. Kjedeleg, men med god til til boklesing og fjasing på nettet. Takk for skiftet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både fjasing og Ravatn hjelper. Kan absolutt anbefale sistnemnde. Den eg les no er ei "artikkelsamling" med ein serie som har stått i Dag og tid tidlegare. Eg skriv hermeteikn rundt, for eg veit ikkje om artikkel er eit dekkande ord for det Ravatn leverer her. I alle fall er det stor humor, og sjølv om eg har lese mange av dei tidlegare i avisa, kosar eg meg godt med dei. Takk for skiftet til deg og.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas Kihlman