Har ikke lest noen av Bernard Cornwell' s serie Saxon Chr enda, men har de 7 første på engelsk i en bunke. Sjekka nettopp og så at det har kommet ut 9 bøker i serien så langt. Dette er en av de seriene som når jeg kommer over en jeg ikke har fra en fast selger på eBay, så legger jeg inn et bud.

Denne helgen leser jeg på Bermuda-triangelet - vindu mot universet? av Charles Berlitz, og har nettopp fått oppfølgeren Without a Trace i posten som jeg regner med å lese senere i måneden, fordi først må jeg gjennom noen flere biblioteksbøker, så den andre boka jeg leser denne helgen blir Skrinet med det rare i - Norsk Barneblad 125 år. Den fant jeg gjennom reklame i en Tuss og troll hefte jeg kjøpte på qxl.

Jeg følger også med på sport, denne helgen er det VM i skiskyting fra Holmenkollen, VM allround på skøyter fra Berlin og div alpint.

Har nettopp fått sms på at de 2 siste bestillingene av 3 fra AdLibris er klare til henting på post-i-butikk og det blir på mandag siden det er neste forfallsdato på biblioteket. Det er en pakke med 6 91:an presentbøker, en pakke med 13 bøker fra det svenske boksalget og en pakke med 8 bøker, de fleste der også fra det svenske boksalget. Den svenske bokrean kommer ikke opp på den norske siden i år, kun bestselgerne, så jeg måtte gå inn på den svenske siden og finne de jeg var interessert i, så logge meg inn på den norske siden og bestille dem der.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Serien er virkelig bra så den håper jeg du leser etterhvert. Jeg har de 6 første og visste faktisk ikke at det var 3 til. Det hender det er tilbud på pocket så jeg får holde øynene åpne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke om de 3 siste er å norsk enda, men de engelske titlene er The Pagan Lord 2013, The Empty Throne 2014 og Warriors of the Storm 2015

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård Støre