Kun lest første boka til Gardell, må lese resten og. Gikk den ikke på TV for en stund tilbake og?

Jeg tenker jeg starter på Lycke av Mikaela Bley i løpet av helga. Enn så lenge koser jeg meg med Evna av Siri Pettersen. Skulle ønske den aldri tok slutt!

God helg! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tørk aldri tårer gikk på nrk tror jeg, jeg måtte lese ferdig, så lånte jeg filmen. Jeg fikk absolutt et positivt inntrykk av Gardell. Når jeg var ferdig med den andre, forsøkte jeg å finne den tredje i bokhandlerne. Jeg måtte vite fortsettelsen, etter mye leting, og noen bomturer jeg fikk tilslutt tak i den, men det etter effektiv leting☺️☺️Jeg har sånn tvangstanke - må lese boken - før jeg ser filmen. Filmen er absolutt verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KPernille GrimelandHanne Kvernmo RyeLabbelineMalinn HjortlandAnne Berit GrønbechStine AskeTjommituhamreBjørg Marit TinholtLailaIngunn SSteinar HansenritaolineNinaSissel ElisabethSigrid NygaardDaffy EnglundVibekeLisbeth Marie UvaagLesevimsaTrineRoger MartinsenJarmo LarsenTrude OmaflamgeBeathe SolbergSusan StensrudSynnøve H HoelIngvild STor Arne DahlAnna Katharina MyklebustMerethe SolstadVidar KruminsKirsten LundEli HagelundMonica CarlsenTom-Erik FallaThomas Røst Stenerud