I går kveld ble jeg ferdig med: Metro 2033 Dmitrij Glukhovskij og begynte etterpå med: Linda - som i Lindadrapet av Leif G.W. Persson. Og jeg skal fortsette å lese: Fordi overlevelse ikke er nok av Emily St. John Mandel. Hvis jeg blir ferdig med en av disse skal jeg begynne på: Familieforbannelsen av Gareth P. Jones, så får vi se hva jeg "rekker".

Ellers blir det en sirupshelg som vanlig:) Ikke mye som skjer med andre ord.

Håper du har kommet godt i gang med flyttestyret, og at du også tar deg tid til lesing innimellom:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Metro 2033 har jeg liggende på vent, den er jeg spent på, hva syns du?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei :-) Metro 2033 er på lista over bøker du kan stemme på hvis du har lyst til å være med neste gang Dystopisk lesesirkel her på bokelskere skal velge bok. Jeg vet allerede nå at jeg kommer til å stemme på den :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, jeg har ikke skrevet anmeldelse av den ennå, men jeg ga den terningkast 4. Det er en spesiell dystopi bok, men god og har et lite snev av uhygge. Så jeg skal få med meg oppfølgeren senere i år. Metro 2033 er vel verdt å lese:) Den er litt komplisert i begynnelsen, men det løsner seg etter hvert:) Håper du gir den en sjanse:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det skal jeg absolutt, er svak for både dysopier og russisk litteratur. Holder jo på med leseutfordringen i år også og skal lese en dystopi. Det blir denne:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt valg:) Er spent på hva du synes etter å ha lest den. Håper på en tilbakemelding da;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det skal du få, vet ikke når jeg får lest den, men i hvertfall i løpet av året. Oppfølger høres spennende ut, den har jeg ikke hørt om. Vet du hva den heter?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beklager for sent svar. Oppfølgeren heter Metro 2034. Håper du får mersmak av den første. Jeg har oppfølgeren liggende allerede og den skal leses i år. Usikker på når. Det er et spesielt konsept, men samtidig fascinerende:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergHarald KLinnAEKirsten LundLinda LarsenReadninggirl30Torill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterJarmo LarsenRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen N