skall lese 6 835..lykke tilmed det der Tar nok noen uker ja....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg pleier å si jeg har nok til 20 år, en del er jo tegneserier og barnebøker, men likevel, det er mange. Og jeg finner hele tiden nye, fikk nettopp Menneskelige Faktor - Historiens Svageste Led av Rasmus Dahlberg i posten idag. Den sto på ønskelista mi, kjøpt fra et antikvariat i Danmark. Har en fast selger jeg kjøper bøker fra på eBay, så når jeg legger til ca 15-20 engelske bøker på en gang har jeg fått pakker fra han. Har nettopp betalt for 5 pakker med 5 bøker i hver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte en del på mammut, bl.a boka om Silkeveien, og den er bra. Ellers er det Chineasy som er artig måte å lære kinesisk på...Begge for kr 99 pr stk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmEgil StangelandMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude OmaMartineTjommiPer Åge Serigstad