Jeg fikk en liten tanke, en idé, å lage meg en liten avkrok. Akkurat her, blant så mange andre bokelskere, som ikke bare er det, men også så mye annet. Som tedrikkere og strikkere, og noen snakkesalige mens andre ikke. Og kanskje vi tilfeldigvis en dag leser samme bok, og kan skvaldra litt om den? Eller så leser vi ulike bøker, og ulike sjangre, og kan snakke oss varm om den? Tiden vil vise om vi trengte en tråd som denne, eller om den bare er overflødig i alt det andre fine som er her. Forresten så leser jeg Korrigeringer og den kan by på interessant diskusjoner, om man leser mellom linjene og kjenner på følelsene og stemningen som ligger der under. Under ordene og beskrivelsene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Koselig tråd:-) Korrigeringer har jeg planer om å lese etterhvert, har hatt den stående på vent en stund. Hva syns du så langt? Jeg har lest Frihet av samme forfatter og den likte jeg ganske godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei!
Jeg er ikke kommet så veldig langt i boka ennå, men synes den skildrer Alfreds opplevelse av sykdommen sin på en utrolig innsiktsfull måte, og også hvordan den påvirker kona hans. Føler at den kan hende blir litt vel langtekkelig i skildringene av Chips opplevelser av livet sitt. Jeg mister litt fokus, henter meg inn ved å se disse scenene for meg hvis dette var en film, og da ler jeg godt! Det er disse tre boka så langt har handlet om. Gleder meg til å lese videre og se hva hender når flere karakterer blir blandet inn i storyen.
Har ikke lest andre bøker av denne forfatteren, og har derfor ingenting å sammenligne med. Som er litt befriende egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaPiippokattaKaren RamsvikAmanda AKirsten LundReadninggirl30HanneEllen E. MartolIngunn SMalinn HjortlandEivind  VaksvikEli HagelundMads Leonard HolvikAnita S.LinnNikkaGladleserJarmo LarsenalpakkaKjerstiConnieReidun Anette Augustinmay britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumNorahIngvild S