Kunne gitt litt for å bo i en egen liten hytte uten naboer, men må nok spare litt mer først :-) Heldigvis er huseieren veldig forståelsesfull så det meste ordner seg. Nå håper vi bare at de nye under ikke liker Metal på høyt volum :-)

Den lille vampyren var nok min første kjærlighet når det kommer til bøker! Både de og Grøsserne bøkene ligger i en eske hos foreldrene mine :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er jeg jammen meg enig i:) Ja takk til å bo i en hytte langt til skogs med naboer ca en mil unna. Hadde ikke sagt nei til det. Du ville nok ikke likt å ha meg som nabo for jeg hører ofte på metal og heavy rock på høyt volum, men jeg bruker headphones da;) Selv om jeg bor alene;) Godt at det ordner seg slik at dere fikk lov til å flytte i andre etasje:)

Den vesle vampyren bøkene og Grøsserne var nok også mine første kjærlighet og som virkelig økte leselysten min. Så der har vi nok til felles:) De bøkene har jeg i hylla mi. Jeg har mange andre bøker i esker hos mine foreldre som jeg har sagt at de kan kaste alt etter meg bortsett fra bøkene, hehe:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GroBjørg L.VannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TJulie StensethmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena Dammen