Jeg flyttet i 2012 og aldri mer skal jeg flytte, i hvert fall ikke tanke med alle bøkene jeg er nødt til å drasse på. Så her har jeg tenkt å bli boende lenge. Så det er bra jeg er en bygdeperson og ikke et bymenneske. Tror ikke jeg ville ha trivdes i en by.

Jeg leser for tiden Red Rain av R.L. Stine (R.L. Stine er mest kjent for å ha skrevet Grøsserne/Goosebumps) bokserien som det har vært både tv serie og film av. Red Rain er denne gang en bok for voksne selv om R.L. Stine oftest skriver for ungdom. Og jeg leser In the dark av Richard Laymon. Tror jeg blir ferdig med begge i helga og da skal jeg begynne på Metro 2033 av Dmitri Glukhovsky. Flere bøker rekker jeg vel ikke å begynne på i helga selv om jeg har all verdens tid. Men det er jo monotont å lese absolutt hele tiden så jeg spiller litt dataspill og fargerlegger litt ved siden av.

Lykke til med flyttingen og håper du også får tid til litt lesing:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det tenkte jeg og når vi flyttet for bare 2 år siden, men så ble 2. etasjen ledig og da måtte vi benytte muligheten :-) Det ble for mye tramping fra overetasjen når vi bodde nede. Det er nok av tid til lesing, jeg skal jo egentlig gjøre minst mulig med flyttesjauen. Spørsmålet er om jeg får roen :-)

R.L. Stine var en favoritt for meg da jeg var liten, tror til og med jeg var medlem i Grøsserne-klubben så bøkene kom rett i postkassa. Metro 2033 har jeg også liggende, den har jeg veldig tro på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner problemet så da er det vel godt å komme seg til etasjen over. Jeg bor heldigvis i en en etasjesbygg og har heldigvis ingen boende over meg, og slipper tramping og annet bråk. Og jeg bor heldigvis i et veldig rolig strøk på bygda. Det er nesten ikke en gang en bil å se en gang, kanskje fem-seks biler å se i løpet av en dag og bussene som går hver time. Så man blir ikke forstyrret av trafikk heller:)

Jeg også var stor fan av R.L. Stine. Han leste jeg mye av både Grøsserne og Fear Street bøkene, og så hver eneste epiosde av Grøsserne:) Har ikke sett filmen ennå, men det skal jeg:) Jeg leste mye R.L. Stine før jeg gikk over til noe mørkere som Stephen King:)

Jeg også var med i Grøsserklubben og det var høydepunktet i måneden:) Bøker og kule stæsj i samme pakke. Det var stas. Jeg har alle grøsserne bøkene i hylla og jeg har noe av stæsjet jeg fikk av grøsserklubben fremdeles:) Har hele tiden vært en leser fra jeg var liten, men tror det var Grøsserne og Den vesle vampyren bøkene som økte leselysten:)

Er spent på Metro 2033 jeg også. Har lest en del dystopiske thrillere som har skuffet, men håper ikke denne gjør det:) Lykke til med flyttingen og husk å ta det med ro underveis:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som Hurpa i Grøsserklubben, er det en fryd (burde vel skrevet "vemmelse", men jeg har forlatt rollen nå ;) å lese at Grøsserne fungerte etter hensikten. Vi ønsket å bidra til leserglede :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så stilig. Jeg husker Hurpa meget godt og Krølle.Tror det var det han het, om jeg ikke husker feil :) Jeg var jo med i Grøsserklubben og å få pakke fra Grøsserklubben var månedens høydepunkt. :) Grøsserne (Goosebumps) serien har jeg fremdeles i hyllene mine og har også noe av stæsjet som var med fremdeles. :) Grøsserne vil alltid være i mitt hjerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kunne gitt litt for å bo i en egen liten hytte uten naboer, men må nok spare litt mer først :-) Heldigvis er huseieren veldig forståelsesfull så det meste ordner seg. Nå håper vi bare at de nye under ikke liker Metal på høyt volum :-)

Den lille vampyren var nok min første kjærlighet når det kommer til bøker! Både de og Grøsserne bøkene ligger i en eske hos foreldrene mine :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jeg jammen meg enig i:) Ja takk til å bo i en hytte langt til skogs med naboer ca en mil unna. Hadde ikke sagt nei til det. Du ville nok ikke likt å ha meg som nabo for jeg hører ofte på metal og heavy rock på høyt volum, men jeg bruker headphones da;) Selv om jeg bor alene;) Godt at det ordner seg slik at dere fikk lov til å flytte i andre etasje:)

Den vesle vampyren bøkene og Grøsserne var nok også mine første kjærlighet og som virkelig økte leselysten min. Så der har vi nok til felles:) De bøkene har jeg i hylla mi. Jeg har mange andre bøker i esker hos mine foreldre som jeg har sagt at de kan kaste alt etter meg bortsett fra bøkene, hehe:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethHarald KGro-Anita RoenMorten MüllerDemeterSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalKirsten LundIvar SandEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangStig TmgeTine VictoriaIngunnJNinaStian AxdalBenedikteJohn LarsenDagfinn JakobsenTorill RevheimRisRosOgKlagingsiljehusmorSolveigNorahAkima MontgomeryHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldJane Foss Haugen