Hva synes du om Eddy? Har lenge tenkt at jeg vil lese den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei og beklager for sent svar. Jeg har ikke skrevet anmeldelse av den ennå, men det blir etter hvert. Men det jeg kan si er at jeg likte historien fordi den er sterk. Det er bare det at det var noe med fortellermåten som skurret og som jeg ikke falt for helt. Om det er oversetteren sin feil eller ikke, vet jeg ikke. Jeg likte historien, men ble ikke helt fan av fortellermåten. Så jeg ga den terningkast tre. Vet at mange elsker boka, men jeg ble bare ikke helt bergtatt:/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du svarte veldig raskt i og med at jeg nettopp spurte ;-) Takk for raskt svar :-) Jeg kommer til å sette pris på en anmeldelse dersom du føler for å skrive en.

Ja, jeg har fått inntrykk av at historien er ganske så sterk. Og den er vel selvopplevd fra fortellerens side. - Er det så en forteller eller en forfatter vi da har med å gjøre, tenker du? - Eller begge deler? Jeg kommer til å lese eller høre den på fransk da det faller naturlig for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kommer naturligvis til å skrive anmeldelse av den, usikker på når for jeg ligger etter med andre anmeldelser, men jeg gjør så godt jeg kan;)

Du har rett. Historien er sterk og selvopplevd av forfatteren. Og om det er en forfatter eller forteller vi har med å gjøre angående denne boka er et godt spørsmål:) Men vi har vel å gjøre med begge deler:)

Jeg kunne ha lest den på fransk hvis jeg hadde kunnet det, men det kan jeg ikke:) Jeg tok fransk på ungdomsskolen og interesserte meg ikke annet enn å få godkjent i akkurat det faget;) Tror det var det og matte jeg interesserte meg minst i:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergHarald KLinnAEKirsten LundLinda LarsenReadninggirl30Torill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterJarmo LarsenRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre HoemJørgen N