Kommet godt i gang med denne nå...begynner å bli nokså mye Dan Brown synes jeg,gamle religiøse manuskripter man må utføre ritual-drap i forbindelse med,mystiske tegn, og noen som kan tolke gåter og oppspore de rette personene; det har vært en aldri så liten flodbølge av slike romaner de senere år..(som sagt i en annen tråd, not quite "my cup of tea")

En variant av Dan Browns Engler og Demoner?

Tillegg:Jeg leser visst ferdig boken på trass...jeg leser alltid ferdig bøker jeg har begynt på, gir de liksom en sjanse. Som sagt, denne er for lik genren til Dan Brown, (som jeg ikke er særlig tilhenger av). Likte heller ikke bokens struktur, oppbygning...det ble rotete synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har ikke lest Brown, men ikke minst var den jo allt for lik de to foregående Beltø bøkene, nesten plagiat av seg selv, selvom selve "gåten" var annerledes. Synes også den var dårligere skrevet enn de andre bøkene til Egeland, og veldig lite engasjerende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig, sjekket nå og ser jeg har gitt den terningkast 1 - kanskje jeg har overdrevet noe. Men så leste jeg Den 13 disippel for et års tid siden. Den overrasket meg i positiv retning. Ser jeg ga den terningkast 5. Omtale i bloggen

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, bevares Tom Egeland kan skrive bra han, ga faktisk en sekser for Fedrenes løgner. Men akkurat denne boka her fenget overhodet ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det blir noko betre i dei to neste bøkene, etter min vurdering.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30Thea