Jeg ble tidlig med i Bokelskere.no, og var forholdsvis aktiv på siden i perioder. Så økte antall medlemmer sakte men sikkert, noe som jo var bra. Men, så ble det mange medlemmer, innleggene økte i antall, og det ble litt vanskeligere å føle den samme tilknytningen til de øvrige medlemmene. Det er vel også slik at de mange fora på nettet slåss litt om vår oppmerksomhet?
Jeg falt ihvertfall fra, legger fortsatt inn noen bøker i boksamlingen min, men er ellers lite aktiv her inne.
Når jeg idag satt meg ned for å fordype meg litt på bokelskere, så ser jeg at veldig mange av "de gamle" brukerne er passive, som meg.
Og nå blir jeg nysgjerrig, er dere her fortsatt, leser dere innlegg, legger dere inn bøker, har dere funnet andre boksider? Kort sagt, finnes dere her inne?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er også her!! Hyggelig å se deg tilbake Merete. Jeg er innom hver dag selv om jeg ikke skriver like mye som før.
Artig å følge med, få nyttige boktips, og ikke minst legge inn bøker som skal leses, har blitt lest, leses og ønskes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg - greit å følge med, kikker innom nesten hver dag - og prøver å huske på å legge inn bøker jeg leser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Velkommen tilbake, Merethe! Å joda, vi er noen "gamle" som fortsatt holder koken. Lesesirkler gjør nok sitt til at man er innom nokså jamnt, og dermed følger med på forumet. Sånn er det iallfall for meg, jeg finner stadig lesetips og gode kommentarer her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

åå, artig innlegg,da jeg akkurat har logget meg inn etter å ha vært borte i ett år(?).
Jeg leser minst like mye som før, har bare ikke lagt det inn her :)
Men veldig gøy å se "gamle" navn igjen :)
Piffen er tilbake!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg finnes ihvertfall. Men jeg har vel aldri vært noe særlig aktiv,men det er et fint sted å ha boksamlingen sin. Og jeg leser mange innlegg,gir stjerner, men kommenterer ikke så mye. Orker ikke å sitte så mye med brettet,foretrekker å ha ei god, gammeldags bok i hendene å lese.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda Nyrud