Hvis du ikke har forfatterheftet som fulgte med Århundrets Bibliotekutgave, finner du det her.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Vil det si at Syv fantastiske fortellinger er med i Århundrets bibliotek? Det ser ut som om det trikset med ulike utgaver her inne ikke fungerer i dag?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har Århundrets bibliotek-utgave. Kjøpt for noe år siden på Fretex for 30 kroner. Forfatterheftet fulgte ikke med, så det er fint å kunne lese det på nettet.

Hva mener du med at "trikset med ulike utgaver her inne ikke fungerer i dag"?
Forfatterheftet (papir- eller digitalutgave) kan jo leses av alle, uansett hvilken utgave
av Syv fantastiske fortellinger man leser.

God helg :-))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Saken var at hvis denne boka finnes i huset her, så er det fordi den var med i Århundrets bibliotek. Mange av bøkene mine er fortsatt i kasser (venter på den perfekte bokhylla), og dermed skulle jeg sjekke først gjennom å se på omslagsbildene her, men de viste bare et bilde i går, og det var det jeg lurte på. For de pleier jo å vise flere ulike bilder. God helg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du har alle i serien Århundrets Bibliotek, så har du også denne. På min profil finner du omslagsbildet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har du funnet den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei. For mange bøker i dette rommet. Flere har nevnt for meg at jeg kan gi bort bøker. Det var nok den innerste esken, og jeg har ikke alle bøkene i den serien heller. Mer irriterende at vi var på biblioteket uten å tenke på Karen Blixen. Da ble jeg ergerlig på meg selv etterpå. Men det er lenge siden jeg ga opp forestillingen om total kontroll.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar h