Jeg har nok et spørsmål igjen. Jeg hadde "bak den vakre fasaden av Kathrin boo" som jeg fant under oprah book club, jeg tenkte ja da har jeg hvertfall dekket et punkt eller best young adult.
Så når jeg såg på den på bokelskere så stod det ikke at den hadde vunnet noen av de prisene. På fremsiden på min bok ramser den opp ulike priser den har vært nominert til (men tydeligvis ikke vunnetk). Jeg leste om den på goodreads og fant ut at den hadde vunnet nathiomal book award. Så den passet innpå listen uansett. Jeg tok utgangspunkt i de punktene som coveret reklamerte med. Jeg blir litt forvirret når det står ulike priser på boken, som den tydeligvis ble nominert til, men ikke vant. Nå mangler jeg et punkt igjen Young adult bestselger, hvordan kan en finne disse listene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det meste finner du nok hvis du googler. Young adult bestselgere fant jeg en liste over her: YA

Godt sagt! (1) Varsle Svar

NY Times har en oversikt, ellers så er det bare å Google YA bestseller så får du opp mange oversikter på bl.a. goodreads.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk☺️

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Steinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteKirsten LundMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid Nygaard