Noen som har lest noe av han? Skriver han godt? Han vant jo Nobelprisen, så jeg regner med det ikke er helt ut på landet. Hvor er det best å begynne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har omtalt tre av han i bloggen. Gater i mørke synes jeg var den beste av de tre. Min omtale

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest Ungdomstid og Gater i mørke. Førstnevnte var et langt gjesp, men Gater i mørke var ok etter min smak. Handler om en med hukommelsestap som leter etter sin fortid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aldri hørt om. Leste engang en bok av en Erri de Luca (vinner av en eller annen slags høytflygende internasjonal pris, har glemt hvilken), tiltrukket av tittelen (som jeg også har glemt, men hadde noe med hester å gjøre, for den står mellom to andre titler med hester i...), bare for å finne en intetsigende fortelling med svulstige floskler og tåketanker, en slik fyr av det slaget jeg kaller "å være ute av ledd fra verden" - eller i det minste min verden...

Så det kommer vel an på hva du ville, a) starte en diskusjon og har forhåpninger om at noen skal skaffe deg inspirasjon, b) faktisk finne ut noe interessant om fyren og føle deg beriket, c) bli henvist til Google og derifra ta vurderingen om det er verdt såpass med tid og penger det fort kan gå med til å bli bevandret i ALL internasjonal høylitteratur - eller muligens noe helt annet. Her er hva jeg kommer til å gjøre: notere navnet inn i lista over vinnere av nobelprisen i litteratur, ta en obligatorisk søkerunde hos Google og Wikipedia, og forøvrig legge nærmere bekjentskap på is til jeg får en grunn for det motsatte... ;)
Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ender vel med Google

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest "Ungdomstid". Forbausende uinteressant. Sikkert lurt å begynne med noe annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J Thorsson