Hjertelig takk, annelingua! Jeg har bestemt meg for å gå på dette møtet. Har bestilt bok fem og seks om Finnskogfolket og regner med å lese bok fem før møtet. Gleder meg til begge deler!
Om jeg ikke husker helt feil, var det du som i utgangspunktet tipset meg om Britt Karin Larsen. Jeg er deg stor takk skyldig! Det er en glede å finne en ny forfatter som man blir så glad i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja visst - jeg påtar meg med glede ansvaret og æren for din Britt Karin Larsen-oppdagelse, Lillevi! ;) Jeg ligger litt på etterskudd med Finnskog-syklusen (enda mer enn deg), men gleder meg stort til de bøkene jeg har til gode.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen