Jeg sendte en forespørsel til Nasjonalbiblioteket, og dette er fra svaret jeg fikk:

Arrangementet skal primært handle om arbeidet med romanene, altså selve skrivingen og hvordan ideer og tanker utspiller seg hos forfatteren før det havner på boksidene - eller blir forkastet. Larsen har gitt sine manuskripter til Nasjonalbibliotekets arkiv, og det er disse som er utgangspunktet.

Men det er klart det kan være vanskelig å snakke om handling og arbeid med romaner uten at det kommer en eneste liten spoiler. Jeg skal imidlertid nevne for både Larsen og Skårderud, at det er noe de bør ta hensyn til!

Merk spesielt siste setning. Dette møtet vil jeg prøve å delta på!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette høres veldig spennende ut. Får vel vente og lese om det i avisene etterpå. Kanskje Nasjonalbiblioteket filmer og legger ut på nettet til glede for oss lenger nord.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne Sjønnesen