Jeg startet så vidt på denne boken nå nylig, og ser jeg dessverre ikke har mulighet til å rekke å lese den ferdig i tide. Hadde sett frem til å lese den med dere, men jeg fikk aldri prioritert å sette meg ned med denne boka. Håper å få lest den ved en senere anledning, og da klikke meg tilbake til denne diskusjonstråden for å lese deres meninger om den.
Må bare beklage at jeg ikke klarte å delta denne gangen. Satser på at jeg blir mer aktiv med neste bok :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du trenger ikke beklage noe som helst. Selv har jeg ikke kommet lenger enn halvveis. Ikke fodi jeg synes den er dårlig, men fordi humøret mitt påvirker i sterk grad opplevelsen av boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det virka som om diskusjonen dabba av rundt årsskiftet, eg hadde kjensla av at eg var den einaste som ikkje var ferdig enno (blei ferdig førre helg). Men det var altså feil. Håper de finn tid og stemning til å fullføre. Sjølv hadde eg stor glede av å lese boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen