Litt moro, ser at jeg opp gjennom har lest mye av de samme krimbøkene som deg. Det er nok flere år siden jeg leste krim nå, men jeg har begynt å les Kane om igjen og akter å lese de i takt med nyutgivelsen. Men tilbake til det opprinnelig temaet; ser at noen allerede har ymtet så smått om bøkene om Martin Beck, og jeg må bare henge meg på av minst to grunner: For det første glimtet de (sterkt!)med sitt fravær på listen din, og for det andre synes jeg de bøkene er uimotståelige, og særlig personskildringene er interessante og plastiske. Men kanskje har du alt lest noen av de, uten at de har falt i smak?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Vel, hva kan jeg si... takk for advarselen!

(Jeg har ikke sett tv-serien om Beck, og jeg har heller ikke sett filmene om Varg Veum, men sistnevnte hadde jeg tenkt å prøve og se på et tidspunkt; Varg fulgte med meg og formet meg da jeg var menneske in spe)

Kanskje skal jeg se Veum på fjernsynsskjerm, kanskje ikke...

Apropos, regner med at du har støtt på Raymond Chandler?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp! Chandler har truleg påvirka min generelle litteratursmak mykje. Han og Dashiell Hammett. Kule karar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GsiljehusmorTheaToveEllen E. MartolTone HTor-Arne JensenKirsten LundVegard BorgenTine VictoriaEgil StangelandEster SMorten GranheimFindusHeleneTanteMamielillianerRolf IngemundsenNikkaGrete AastorpTine Sundalanniken sandvikRune U. FurbergDanielTor Arne DahlFarfalleHelge-Mikal HartvedtKaramasov11Lars MæhlumsomniferumMarit HåverstadAvaReidun SvensliBjørg Marit TinholtLisa Chatur VestbyNora FjelliAnette SAnne Berit GrønbechConnieHeidi